Nail Academy by NYXI-NYXI

HOME            ABOUT           PORTFOLIO           STUDIES           SHOP           NEWS           CONTACT

   

Μανικιούρ & Πεντικιούρ

Το μανικιούρ και το πεντικιούρ ανήκουν στην κοσμητική ομορφιά και περιποίηση του σώματος γι'αυτό και είναι πολύ σημαντικά περισσότερο βέβαια για τις γυναίκες αλλά και για τους άνδρες. Η περιποίηση των νυχιών προσδίδει στην γυναίκα ένα αίσθημα ασφάλειας και ομορφιάς, την κάνει να αισθάνεται γενικότερα πιο όμορφη και ξεχωριστή.

Τα υλικά και τα βερνίκια που χρησιμοποιούνται έχουν εξελιχθεί πάρα πολύ με αποτέλεσμα να αυξάνονται και οι επιλογές. Μαζί με το μανικιούρ και το πεντικιούρ γίνεται και μασάζ στ' ακροδάχτυλα που τα ξεκουράζει και τα τονώνει.

Οι χρωματισμοί ποικίλουν ανάλογα την εποχή και ακολουθούν την δική τους μόδα συμβαδίζοντας με την προσωπικότητα της σύγχρονης γυναίκας.

 
 

Τεχνητά Νύχια

Τα τεχνητά νύχια είναι μία πολύ δημοφιλής τάση μεταξύ των γυναικών διαφόρων ηλικιακών ομάδων.

Δεν είναι δύσκολο να μακρύνουν όπως συμβαίνει με τα φυσικά νύχια κι επιπλέον, δεν σπάνε εύκολα και μπορείτε να τα βάλετε εύκολα χωρίς να ανησυχείτε πια για τα εύθραυστα, μη υγιή φυσικά σας νύχια.

Τα τεχνητά νύχια προσφέρουν περιποιημένα χέρια για έναν ολόκληρο μήνα. Είναι η ιδανική μέθοδος για άτομα με φαγωμένα ή εύθραυστα νύχια που θέλουν να τα μεγαλώσουν αλλά και για όσες θέλουν απλά να έχουν μακριά νύχια όσο μακριά επιθυμεί κάποιος καθώς και περιποιημένα χέρια.

Στην επιλογή τεχνητών νυχιών, για όλους υπάρχει ένα στυλ που ταιριάζει στην καθημερινή εργασία, στην προσωπικότητα αλλά και σε πολλά άλλα. Τραβήξτε τα βλέμματα λοιπόν και εντυπωσιάστε!

 
 

Μακιγιάζ

Με τη λέξη μακιγιάζ εννοούμε την "μη μόνιμη έγχρωμη βαφή του δέρματος και των μαλλιών, ανεξάρτητα για ποιο σκοπό."

Σύμφωνα με το λεξικό, το μακιγιάρισμα είναι "ο τεχνητός εξωραϊσμός του προσώπου με καλλυντικά".

Καθ’ όλη τη διάρκεια της καταγεγραμμένης ιστορίας, ο άνθρωπος χρησιμοποιούσε το μακιγιάζ.

Το μακιγιάζ είναι τέχνη, είναι δημιουργία και όταν συνδυάζεται με καλή ποιότητα καλλυντικών μπορεί να σας εγγυηθεί για την διάρκεια και την σταθερότητα για ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα, που θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, χωρίς να το αλλοιώσει.


http://www.manosvynichakis.com/

 
 

Βλεφαρίδες

Ανανεώστε το πρόσωπό σας με την πιο ασφαλή και πρωτοποριακή μέθοδο και κάντε νεανικό και sexy το βλέμμα σας. Με τα extensions θα κάνετε την πιο επιτυχημένη αλλαγή στην εμφάνισή σας.

Πυκνές, πλούσιες, γυριστές βλεφαρίδες, κάθε μέρα για δύο μήνες. Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό επειδή οι βλεφαρίδες τοποθετούνται μία-μία τρίχα, με τη μέθοδο ‘’one by one’’.

Είναι μία εντελώς καινούρια μέθοδος, για να ενισχύσει το μάκρος και την πυκνότητα των βλεφαρίδων σας. Τοποθετούνται τρίχα-τρίχα επάνω στις δικές σας βλεφαρίδες, για ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

 
 

Spray Tan

Το Spray Tanning είναι μία μέθοδος τεχνητού μαυρίσματος με τη χρήση αερογράφου που μας προσφέρει ένα φυσικό και ασφαλές μαύρισμα, χωρίς ακτινοβολία.

Η σύγχρονη αυτή μέθοδος τεχνητού μαυρίσματος, που είναι εγκεκριμένη και από τους αρμόδιους Διεθνείς Οργανισμούς, μετά από ψεκασμό που πραγματοποιείται με ειδικό υγρό, θα σας χαρίσει ένα υπέροχο και ομοιόμορφο μαύρισμα, χωρίς την επιβάρυνση της ακτινοβολίας.

Το υλικό που χρησιμοποιούμε περιέχει ως ενεργό συστατικό του το DHA, το οποίο προέρχεται από το ζαχαροκάλαμο και είναι μη τοξικό.Το DHA αλληλεπιδρά με τα αμινοξέα των επιφανειακών κυττάρων της επιδερμίδας, χαρίζοντας μας ένα βαθύ μαύρισμα που διαρκεί.

 
 

Κλωστή

Η αποτρίχωση με κλωστή είναι μια υπηρεσία που έλκει την καταγωγή της από την Ανατολή και συγκεκριμένα την Περσία και την Ινδία.

Είναι μια τεχνική που εξασθενεί και ελαττώνει το χρόνο επανεμφάνισης της τρίχας στα φρύδια, στο άνω χείλος και στις παρειές. Επίσης διαμορφώνει τα φρύδια σας με τον τρόπο και το σχήμα που σας ταιριάζει.

Το καλό με την κλωστή είναι ότι είναι γρήγορη μέθοδος και λιγότερο επίπονη από το τσιμπιδάκι, το κερί ή τη χαλάουα.

 
 

Αποτρίχωση

H αποτρίχωση με κερί είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος απομάκρυνσης της ανεπιθύμητης τριχοφυίας τόσο σε μεγάλες όσο και σε μικρές περιοχές του σώματος. Αποτρίχωση μπορεί να γίνει σε κάθε περιοχή που έχει τρίχες ( μουστάκι, πηγούνι, φρύδια, πόδια, μπικίνι)

Το κερί ζεσταίνεται στη κεριέρα μέχρι να λιώσει και μετά τοποθετείται στο δέρμα με μια ξύλινη σπάτουλα. Εν συνεχεία η αισθητικός τοποθετεί ένα βαμβακερό ύφασμα πάνω από το κερί .Το κερί αφήνεται να κρυώσει .

Τότε το ύφασμα απομακρύνεται με μια γρήγορη κίνηση και με φορά αντίθετη με την φορά των τριχών. Αφού αφαιρεθεί το κερί γίνεται ένα αλαφρό μασάζ για να μειωθεί η δυσανεξία. Η αποτριχωθείσα περιοχή μπορεί να κοκκινίσει και να είναι ευαίσθητη για λίγες ώρες.

 
 

Mόνιμο Mακιγιάζ

Το Mόνιμο Mακιγιάζ έχει μπει για καλά στην ζωή μας. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά υπεύθυνο έργο που εφαρμόζεται από κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό. Το Μόνιμο Μακιγιάζ είναι μια τεχνική που χρησιμοποιούμε για να αναδείξουμε τα φυσικά μας χαρακτηριστικά ή ακόμα και για να διορθώσουμε τυχόν ατέλειες προσώπου ή σώματος. Για τις περισσότερες γυναίκες αποτελεί την ιδανική λύση που τις απαλλάσσει από το καθημερινό μακιγιάζ.

Υπάρχουν διάφορες τεχνικές για τα μάτια (tribal, τρίχα-τρίχα), τα φρύδια (περίγραμμα, γέμισμα, περίγραμμα και σβήσιμο ή γέμισμα) και τα χείλια (άνω ή κάτω βλέφαρο, άνω ή κάτω εξωτερική γωνία).

 

 

     
     


 

Εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας & τον ΕΟΠΠΕΠ βάσει της υπ. αριθμ. 62288/2014 με Αρ. Αδείας 2100577
NYXI-NYXI Beauty Lounge - All rights Reserved


Developed by TRIFONAS