Ειδικότητες

ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ & ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ 

Η τέχνη του μανικιούρ/πεντικιούρ συμπεριλαμβάνεται στα σύγχρονα και μοντέρνα επαγγέλματα. Η περιποίηση των άκρων, οι τεχνικές βαψίματος, η υγιεινή, οι αποτελεσματικές θεραπείες, οι τάσεις και η σωστή εφαρμογή του ημιμόνιμου βερνικιού, είναι μόνο μερικές από τις γνώσεις που τα που θα μάθετε στο Nail Academy. Όλες οι σύγχρονες τεχνικές διδάσκονται από τις έμπειρες εκπαιδευτριές μας οι οποίες σας προετοιμάζουν βήμα-βήμα, ξεκινώντας από την θεωρία και καταλήγοντας στην πρακτική εξάσκηση υπό την επίβλεψή τους

NAIL DESIGN

To nail design ή nail art, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εφόδια για τον επαγγελματία τεχνίτη νυχιών. Στη σχολή μας θα μάθετε πως με απλές τεχνικές, μπορείτε να δημιουργήσετε από το μηδέν εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια σας, με διαφορετικά χρώματα και υλικά. Γραμμικά, 3d ανάγλυφα, unicorn ή αλλιώς όλες οι τελευταίες τάσεις είναι μέσα στη θεματική μας ύλη. Οι ιδέες στο nail design, είναι ανεξάντλητες. Μαζί , θα τις υλοποιήσουμε.

ΤΕΧΝΗΤΑ ΝΥΧΙΑ

Ακρυλικό/ Hard Gel/ Polygel Τα τεχνητά νύχια προσφέρουν περιποιημένα χέρια για μεγάλο διάστημα. Είναι η ιδανική μέθοδος για άτομα με φαγωμένα ή εύθραυστα νύχια που θέλουν να τα μεγαλώσουν αλλά και για όσες θέλουν απλά να έχουν μακριά νύχια- όσο μακριά επιθυμεί κάποιος- καθώς και περιποιημένα χέρια. Μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα κατάρτισης, ο σπουδαστής  του Nail Academy εξειδικεύεται στις πιο σύγχρονες τεχνικές και μεθόδους της oνυχοπλαστικής και Nail Design.

ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η ειδικότητα του make-up artist δεν θα σταματήσει ποτέ να είναι περιζήτητη. Μάλιστα, εξελίσσεται διαρκώς, ενώ οι εφαρμογές του είναι αναρίθμητες. Μαζί μας, θα μάθετε να παντρεύετε σωστά τεχνικές και έμπνευση, χρωματολογία και φαντασία. Στόχος μας να αναπτύξουμε τις καλλιτεχνικές δεξιοτήτες των σπουδαστών μας  χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους, εξειδικευμένα μέσα και άριστα προϊόντα. Τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα είναι εστιασμένα σε συγκεκριμένες και δημοφιλείς εφαρμογές του μακιγιάζ και πραγματοποιούνται από πιστοποιημένους make up artists.

ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ       

EXTENSION ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ
Η τοποθέτηση extension βλεφαρίδων κερδίζει διαρκώς έδαφος.  Έντονες, πυκνές βλεφαρίδες είναι η νέα τάση που υιοθετείται απ΄όλο και περισσότερες γυναίκες στον κόσμο, καθώς αναδεικνύει το βλέμμα, ενώ αχρηστεύει τη χρήση μάσκαρας. Στο Nail Academy θα εκπαιδευτείτε σωστά και με ασφάλεια πάνω στις τεχνικές τοποθέτησης βλεφαρίδων (one-by-one, 3d-6d, volume lashes) και θα αποκτήσετε όλες τις απαιτούμενες γνώσεις για να γίνετε ένας επαγγελματίας Eyelash Τechnician.

LASH LIFT

Η τεχνική Lash Lift με τη χρήση κερατίνης, ανορθώνει τις βλεφαρίδες με φυσικό τρόπο, χωρίς χρήση χημικών και χωρίς τη φροντίδα που χρειάζονται τα Eyelash Extensions. Οι βλεφαρίδες  αποκτούν την τέλεια καμπύλη και βάφονται μόλις σε 35 λεπτά, με μεγάλη διάρκεια και χωρίς καμία φθορά.

ΗΜΙ-ΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το ημι-μόνιμο μακιγιάζ γίνεται με τη μέθοδο της μικροχρωμάτωσης. (Micropigmentation) η οποία  διαφέρει από την δερματοστιξία (τατουάζ) και δεν πρέπει να συγχέεται με αυτήν κυρίως λόγω εξοπλισμού και μονιμότητας. Το ημι-μόνιμο μακιγιάζ μπορεί να αντικαταστήσει εν μέρει ή πλήρως το συμβατικό μακιγιάζ και είναι ιδιαίτερα σημαντικό για:

  • Γυναίκες που επιθυμούν να τονίσουν την φυσική ομορφιά τους και να ενισχύσουν τα φυσικά χρώματα των χαρακτηριστικών τους
  • Πολυάσχολες γυναίκες που δεν έχουν χρόνο για την καθημερινή εφαρμογή του συνηθισμένου make-up, αλλά θέλουν να δείχνουν κομψές και περιποιημένες
  • Άτομα αλλεργικά σε καλλυντικά προϊόντα
  • Άτομα που έχουν ατέλειες στο πρόσωπό τους
  • Άτομα που πάσχουν απο αλωπεκία
  • Άτομα που δυσκολεύονται στην περιποίηση του εαυτού τους λόγω προβλημάτων στην όραση τους

Η εκπαιδευτική μας ομάδα αποτελείται από πιστοποιημένους επαγγελματίες ημιμόνιμου μακιγιάζ, με άρτιες γνώσεις συμμετρίας προσώπου, χρωματολογίας και μακιγιάζ. Η εκπαίδευση γίνεται σε χώρο που τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας, χρησιμοποιώντας , υποαλλεργικά προϊόντα άριστης ποιότητας.

4D BROW LIFT

Το 4D Brow Lift, είναι μία φυσική αλλά θεαματική τεχνική ανασήκωσης φρυδιών για καλοσχηματισμένα φρύδια. Ενδείκνυται σε φρύδια άτονα ή σε τρίχες με καθοδική και ακανόνιστη φορά. Τα βασικά βήματα είναι η ανόρθωση τριχών και η μετέπειτα βαφή μακράς διαρκείας. Πρόκειται για μια διαδικασία μη επεμβατική, εύκολη & ευχάριστη για τον πελάτη, προσδίδοντας έξτρα λάμψη & όγκο.

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

ΚΛΩΣΤΗ

Η αποτρίχωση με κλωστή είναι μια υπηρεσία που έλκει την καταγωγή της από την Ανατολή και συγκεκριμένα την Περσία και την Ινδία. Είναι μια τεχνική που εξασθενεί και ελαττώνει το χρόνο επανεμφάνισης της τρίχας στα φρύδια, στο άνω χείλος και στις παρειές. Επίσης διαμορφώνει τα φρύδια σας με τον τρόπο και το σχήμα που σας ταιριάζει. Το πλεονέκτημα της μεθόδου αυτής είναι ότι είναι γρήγορη και λιγότερο επίπονη από το τσιμπιδάκι, το κερί ή τη χαλάουα.

ΚΕΡΙ

H αποτρίχωση με κερί είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος απομάκρυνσης της ανεπιθύμητης τριχοφυίας τόσο σε μεγάλες όσο και σε μικρές περιοχές του σώματος. Αποτρίχωση μπορεί να γίνει σε κάθε περιοχή που έχει τρίχες ( μουστάκι, πηγούνι, φρύδια, πόδια, μπικίνι) Το κερί ζεσταίνεται στη κεριέρα μέχρι να λιώσει και μετά τοποθετείται στο δέρμα με μια ξύλινη σπάτουλα. Εν συνεχεία η αισθητικός τοποθετεί ένα βαμβακερό ύφασμα πάνω από το κερί .Το κερί αφήνεται να κρυώσει . Τότε το ύφασμα απομακρύνεται με μια γρήγορη κίνηση και με φορά αντίθετη με την φορά των τριχών. Αφού αφαιρεθεί το κερί γίνεται ένα αλαφρό μασάζ για να μειωθεί η δυσανεξία. Η αποτριχωθείσα περιοχή μπορεί να κοκκινίσει και να είναι ευαίσθητη για λίγες ώρες. Η αποτρίχωση τόσο με κερί όσο με κλωστή,  θέλει επαγγελματική εκπαίδευση και επιδεξιότητα για να πραγματοποιηθεί σωστά.