Φόρμα Ενδιαφέροντος

Ενδιαφέρομαι!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ 26/6/24! ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥ ΣΤΗ ΝΟ1 ΣΧΟΛΗ ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ INTERNATIONAL NAIL ARTIST, ANNA ALMBANIS. 26 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΣΕ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ!

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΜΑΣ

Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη από το Κυριακάτικο τμήμα. Το πιο σημαντικό για μένα, ήταν το γεγονός ότι οι εκπαιδεύτριες ασχολήθηκαν με τον κάθε μαθητή ξεχωριστά και κάλυπταν όποια δυσκολία ή απορία μπορεί να είχαμε στη διάρκεια των μαθημάτων.

Αντριάννα Λ.

Θρακομακεδόνες


Eπέλεξα το Nail Academy γιατί δίνει βάρος στην ποιότητα: τα προϊόντα και ο εξοπλισμός που μας παρείχαν στη σχολή, ήταν από κορυφαίες εταιρείες και όχι αμφιβόλου προελεύσεως, κάτι πολύ σημαντικό στο χώρο μας. Εξαιρετικό το προσωπικό και η Κα Αλμπάνη!

Μαρία Ρουσάκη

Κάρπαθος


Θυμάμαι τον εαυτό μου όταν ξεκίνησα. Είχα πολύ άγχος και μηδέν εμπειρία. Οι τεχνικές που έμαθα στο Nail Academy, ο τρόπος διδασκαλίας και η άπειρη πρακτική εξάσκηση, με απάλλαξαν από τις όποιες ανασφαλειές μου . Tώρα δουλεύω στο χώρο και νιώθω πιο σίγουρη από ποτέ.

Ηρώ Κυριάκου

Aθήνα