Η Άννα Αλμπάνη

ΑΝΝΑ ΑΛΜΠΑΝΗ

Με καταγωγή από το Τορόντο του Καναδά, η Άννα Αλμπάνη είναι μια από τις πιο καταξιωμένες τεχνίτριες νυχιών στην Ελλάδα. Το 1997 άνοιξε το 1ο κατάστημα ΝΥΧΙ- ΝΥΧΙ, το οποίο έμελλε να γίνει η μεγαλύτερη και δημοφιλέστερη αλυσίδα στούντιο νυχιών στην Ελλάδα. Την ίδια χρονιά, προχώρησε και στη δημιουργία της 1ης σχολής ονυχοπλαστικής στην Ελλάδα, το Nail Academy by NYXI-NYXI.

Από τότε μέχρι σήμερα, η Άννα έχει συνεργαστεί με τα εξώφυλλα των καλύτερων περιοδικών μόδας όπως Vogue, Elle, Life & Style, German Elle, ΒΗΜΑDONNA, ενώ δουλειές της εμφανίζονται σε πολλά editorials και διαφημίσεις περιοδικών. Η ίδια τονίζει ότι «είχε τη χαρά και την τιμή να συνεργαστεί με αξιόλογους φωτογράφους» όπως είναι ο Κώστας Αυγούλης, η Μάρα Δεσύπρη, και η Κατερίνα Τσατσάνη. Highlights της καριέρας της, όπως λέει και η ίδια, υπήρξε η συνεργασία της με την παγκοσμίου φήμης nail artist Marian Newman για το show του Tom Ford, καθώς και η συμμετοχή της στα Nailympics του Λονδίνου ως η 1η Ελληνίδα κριτής στη διοργάνωση.

Εκτός από μία έμπειρη τεχνίτρια νυχιών, η Άννα Αλμπάνη είναι μια εξειδικευμένη σύμβουλος ομορφιάς που συχνά παρουσιάζει στην τηλεόραση εντυπωσιακά θέματα που αφορούν στο χώρο της μόδας. Είναι αγαπημένη καλεσμένη σε εκπομπές του Alpha και ΑΝΤ1 καθώς η παρουσία και η γνώμη της για τις τελευταίες τάσεις της μόδας είναι πολύ σημαντικές. Στην πελατεία της αριθμεί μια μεγάλη λίστα από διασημότητες, αφού είναι από τις πιο αξιόπιστες τεχνίτριες στην Ελλάδα. Αν κάτι χαρακτηρίζει την Άννα, είναι το ανήσυχο πνεύμα της και η καλλιτεχνική της φλέβα. Δεν επαναπαύεται ποτέ, κάτι που την οδήγησε να δημιουργήσει έναν επιπλέον χώρο κέντρο της Αθήνας, αφιερωμένο στο ημιμόνιμο μακιγιάζ: Το Perfect Touch Permanent Make up είναι το πιο πρόφατο της εγχείρημα, όπου ως πιστοποιημένη permanent make-up artist η ίδια και οι συνεργάτες της, παρέχουν εφαρμογές ημιμόνιμου μακιγιάζ για αισθητικούς και ιατρικούς λόγους.