Anna Almbanis

ANNA ALMBANIS

Η Anna Almbanis είχε την τιμή να συνεργαστεί με κορυφαίους designers, δημιουργώντας nail looks για shows των Jean Paul Gaultier, Mary Katranzou και Tom Ford. Η δουλειά της εχει εμφανιστεί σε παραπάνω από 20 εξώφυλλα και editorial της VOGUE– συμπεριλαμβανομένου και του 1ου ιστορικού τεύχους στην Ελλάδα με εξώφυλλο τη Bella Hadid, όπου ανέλαβε το manicure του supermodel. H Anna είναι περιζήτητη ως beauty expert και αποτελεί την go-to επιλογή γνωστών τηλεοπτικών εκπομπών όπου συχνά ζητείται η παρουσία της.
Στο ενεργητικό της απαριθμεί σημαντικά projects για μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, όπως η L’oreal, καθώς υπήρξε η Nail Expert της Maybelline για την Ελλάδα. Χάρη στην πολυδιάστατη, καλλιτεχνική προσέγγισή της, oι έλληνες σχεδιαστές την εμπιστεύονται για τη δημιουργία μοναδικών nail designs στα επίσημα fashion shows τους. Πιστές πελάτισσες της είναι και κάποιες από τις πιο γνωστές Ελληνίδες, όπως η Ελένη Μενεγάκη, η Ελένη Φουρέιρα, η Σίσσυ Χριστίδου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και πολλές ακόμα.
Υπήρξε η πρώτη ελληνίδα κριτής στο Διεθνή διαγωνισμό Nailympics του Λονδίνου, ενώ μετρά πολλές συμμετοχές ως κριτής και σε άλλους καταξιωμένους διαγωνισμούς ανα τον κόσμο.
H Anna είναι περιζήτητη και ως εκπαιδεύτρια τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό: Τα σεμινάρια της πάνω στα νύχια, στο μακιγιάζ και στο ημιμόνιμο μακιγιάζ, γίνονται ανάρπαστα. Στο εξωτερικό καλείται συχνά με την ιδιότητα της εκπαιδεύτριας. Έχει διδάξει σε fully booked τάξεις στη Κίνα, στην Αγγλία και στον Καναδά.
Σήμερα, η Anna αριθμεί 4 αναγνωρισμένες σχολές αισθητικής στην Ελλάδα. Το πάθος της είναι τα νύχια, τα φρύδια και το μακιγιάζ και στόχος της να εξελίσσεται διαρκώς και να μεταδίδει τις γνώσεις της.