ΑΝΝΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ

ΑΝΝΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ

ΣΠΟΥΔΕΣ:
Χάνοντας για λίγα μόρια τη σχολή αισθητικής & Κοσμητολογίας, πέρασε στην Θεολογική Σχολή, γνωρίζοντας όμως ότι δεν είναι αυτό που θέλει να κάνει στη ζωή της. Έτσι, επέλεξε να γραφτεί σε γνωστή σχολή κομμωτικής την οποία ολοκλήρωσε με επιτυχία και εργάστηκε για αρκετά χρόνια σε μεγάλα κομμωτήρια της Αθήνας. Η αληθινή της αγάπη όμως, ήταν η αισθητική των άκρων και παρέμενε ανεκπλήρωτη: Κάπως έτσι βρέθηκε να σπουδάζει στη σχολή του Nail Academy by NYXI-NYXI.
H συνέπεια της, ο επαγγελματισμός της και το φυσικό ταλέντο που επέδειξε στην ονυχοπλαστική ως σπουδάστρια, δεν πέρασαν απαρατήρητα. Αφού προηγήθηκε μία περίοδος εντατικού training, η Άννα εντάχθηκε στην εκπαιδευτική ομάδα του Nail Academy by NYXI-NYXI και αποτελεί το πιο πρόσφατο -άλλα άκρως υποσχόμενο- μέλος στην ομάδα μας.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ:
«Όταν μου έγινε η πρόταση από την κα Αλμπάνη να γίνω κομμάτι της ομάδας του Nail Academy by NYXI-NYXI. Ουσιαστικά μου έδωσε μια τεράστια επαγγελματική ευκαιρία που θα θυμάμαι για πάντα. Επιπλέον, κάθε φορά που ολοκληρώνεται ένα τμήμα και εισπράττεις την αγάπη και την ευγνωμοσύνη των μαθητών»

♥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ♥
Το nail design και την αποτρίχωση