ΕΛΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑ

ΕΛΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑ

ΣΠΟΥΔΕΣ:
Παρά το γεγονός οτι είναι Απόφοιτη της Σχολής Ανθρωπιστικών & Κοινωνικών Σπουδών – Τμ. Φιλοσοφίας (2008) την κέρδισε η αγάπη της για την αισθητική των άκρων. Γι’ αυτό το λόγο, επέλεξε να εκπαιδευτεί απο τους καλύτερους και από το 2011, η Άννα Αλμπάνη έγινε ο μέντορας της. Με την ολοκλήρωση των σπουδών της, το ταλέντο και η αγάπη της για το αντικείμενο, έγιναν η αιτία να γίνει απο τις πιο περιζήτητες εκπαιδεύτριες στον τομέα των άκρων. Εργάστηκε ως εκπαιδεύτρια σε αναγνωρισμένες Σχολές, οπως η Σιβιτανίδειος Δημόσια Σχολή Τεχνών & Επαγγελμάτων καθώς και σε άλλα Ιδιωτικά και Δημόσια ΙΕΚ. Απο το 2014, είναι Υπεύθυνη Σπουδών του NAILACADEMY by NYXI-NYXI και μια απο τις πιο αγαπητές εκπαιδεύτριες του.
Δεν είναι τυχαίο που μαθητές της, μετά από χρόνια, εξακολουθούν να αποδίδουν την επαγγελματική τους επιτυχία, στην Ελίνα και τις ικανότητες της ως εκπαιδεύτρια!

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ:
«Κάθε φορά που παρουσιάζουμε νέες τεχνικές & τάσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές με την Άννα Αλμπάνη! Η προετοιμασία και το δημιουργικό brainstorming που προηγείται, είναι κάθε φορά, ανεπανάληπτο!»

♥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ♥
Τη ζωγραφική, το nail art & τα τεχνητά νύχια!

Certified by:
• HAND & NAIL HARMONY
| PhD FUSION ACRYLIC, PhD REFLECTIONS DESIGN, PhD GELISH HARD GEL & PhD GELISH NATURAL NAIL CARE & GEL NAIL
• FOOTLOGIX PEDICEUTICALS®
International Trainer Program (UK)