ΜΑΡΙΑ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ

ΣΠΟΥΔΕΣ:
Προτού καλά-καλά αποφοιτήσει απο το Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας |Τμ. Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής (2013), η ακατανίκητη έλξη που της ασκούσαν τα διάφορα nail designs και η ονυχοπλαστική, την έφεραν στο κατώφλι του NAILACADEMY by NYXI-NYXI. Αποφοίτησε με εξαιρετική επιτυχία και εξασκώντας την πρακτική της άσκηση, επέδειξε μια μοναδική ικανότητα στην επικοινωνία με πελάτες και μαθητές, ώστε να ενσωματωθεί άμεσα στο προσωπικό της εταιρίας. Ακολούθησε μια επιτυχημένη σειρά απο εξειδικευμένους σεμιναριακούς κύκλους, ανέλαβε την εκπροσώπηση της εταιρίας ΝΥΧΙ-ΝΥΧΙ σε editorial περιοδικών, επιδείξεων και events μόδας και απο το 2015 ανήκει στο επίσημο εκπαιδευτικό προσωπικό της σχολής.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ:
«Κάθε φορά που ένα τμήμα ολοκληρώνει τον κύκλο σπουδών με επιτυχία και εισπράττω την αγάπη και την ευγνωμοσύνη των σπουδαστών. Είναι πραγματικά συγκινητικό να βλέπεις τη μεταμόρφωση ,΄από αγχωμένους (απο το άγνωστο του αντικειμένου) σπουδαστές, σε ολοκληρωμένους επαγγελματίες και σε κάποιες περιπτώσεις – καλύτερους ανθρώπους…»

♥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ♥
Τα στρας, το nail art & τα τεχνητά νύχια με ακρυλικό!

Certified by:
HAND & NAIL HARMONY | PhD FUSION ACRYLIC, PhD REFLECTIONS DESIGN, PhD GELISH HARD GEL & PhD GELISH NATURAL NAIL CARE & GEL NAIL