ΒΑΓΙΑ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ

ΒΑΓΙΑ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ

ΣΠΟΥΔΕΣ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα και ανέκαθεν υπήρξε ανήσυχο και πολυεπίπεδο πνεύμα. Θυμάται χαρακτηριστικά όσο ήταν ακόμα μικρή, να εκφράζει τη δημιουργικότητα της φτιάχνοντας νύχια από σελοτέιπ. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στις Τουριστικές Επιχειρήσεις και εργάστηκε στον κλάδο για πέντε έτη. Μέχρι που το 2003, αποφάσισε να γραφτεί στο Nail Academy by NYXI-NYXI της Ν. Ερυθραίας. Η σχέση της με τη σχολή και την Άννα Αλμπάνη ήταν καρμική και οι ικανότητές της αδιαμφισβήτητες. Βρέθηκε λοιπόν σύντομα να δουλεύει στα καταστήματα ΝΥΧΙ-ΝΥΧΙ της Γλυφάδας και της Ν. Ερυθραίας για τα επόμενα 10 χρόνια. Ακολούθησε μια πετυχημένη ατομική πορεία ως τεχνίτρια νυχιών αλλά επειδή οι καρμικές σχέσεις είναι καθοριστικές στη ζωή μας, ο δρόμος της ξανασυναντήθηκε με αυτόν του Nail Academy και πλέον μεταφέρει την 20 ετών γνώση & πείρα της στην ονυχοπλαστική, στους μαθητές μας.
Παράλληλα τα τελευταία χρόνια, βαδίζει στο δρόμο του life coaching/public speaking μέσα από το δικό της ταξίδι αυτογνωσίας, κατέχοντας εργαλεία και μεθόδους που τη βοηθούν να αναπτύσσει μια ιδιαίτερη σχέση με τους μαθητές της.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ:
“Απόφοιτες πρωινού τμήματος, με αγκάλιασαν και με ευχαρίστησαν λέγοντας μου ότι έχω υπέροχη ενέργεια. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ”

♥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ♥
Το κλασσικό μανικιούρ, τα φυσικά νύχια, το απλό βερνίκι και το πεντικιούρ.