ON LINE SEMINARS


C O M I N G   S O O N !

Είσαι μακριά; Δεν μπορείς να λείπεις από το σπίτι; Κανένα πρόβλημα.

Το Nail Academy by NYXI- NYXI παρέχει υψηλού επιπέδου εξ αποστάσεως εκπαίδευση, με εγγυημένο αποτέλεσμα. Με τη βοήθεια προηγμένου οπτικοακουστικού υλικού που ενθαρρυνεί τη διάδραση μεταξύ μαθητή και εκπαιδευτικού, η εμπειρία δεν διαφέρει από το να βρίσκεσαι σε μια αίθουσα διδασκαλίας. Οι τεχνικές, μεταδίδονται με τον καλύτερο τρόπο στον μαθητή με τη συνεχή καθοδήγηση και επίβλεψη των εκπαιδευτών μας! Περιλαμβάνει τις παρακάτω ενότητες: Μανικιούρ / Πεντικιούρ / Ημιμόνιμο Βερνίκι / Τεχνητά Νύχια ΔΩΡΟ: 1 ΛΑΜΠΑ ΠΟΛΥΜΕΡΙΣΜΟΥ LED!

  •   5%  ΕΚΠΤΩΣΗ ΜΕ 2η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
  • 10%  ΕΚΠΤΩΣΗ ΜΕ 3η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
  • 15%  ΕΚΠΤΩΣΗ ΜΕ 4η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ / ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ

Η τέχνη του μανικιούρ/πεντικιούρ συμπεριλαμβάνεται στα σύγχρονα και μοντέρνα επαγγέλματα. Η περιποίηση των άκρων, οι τεχνικές βαψίματος, η υγιεινή, οι αποτελεσματικές θεραπείες, οι τάσεις και η σωστή εφαρμογή του ημιμόνιμου βερνικιού, είναι μόνο μερικές από τις γνώσεις που τα που θα μάθετε στο Nail Academy. Όλες οι σύγχρονες τεχνικές διδάσκονται από τις έμπειρες εκπαιδευτριές μας οι οποίες σας προετοιμάζουν βήμα-βήμα, ξεκινώντας από την θεωρία και καταλήγοντας στην πρακτική εξάσκηση υπό την επίβλεψή τους.

ΤΕΧΝΗΤΑ ΝΥΧΙΑ

Ακρυλικό/ Hard Gel/ Polygel Τα τεχνητά νύχια προσφέρουν περιποιημένα χέρια για μεγάλο διάστημα. Είναι η ιδανική μέθοδος για άτομα με φαγωμένα ή εύθραυστα νύχια που θέλουν να τα μεγαλώσουν αλλά και για όσες θέλουν απλά να έχουν μακριά νύχια- όσο μακριά επιθυμεί κάποιος- καθώς και περιποιημένα χέρια…

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ?
ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ