ΚΕΛΛΗ ΒΑΛΑΛΑΚΗ

ΚΕΛΛΗ ΒΑΛΑΛΑΚΗ

ΣΠΟΥΔΕΣ:
Σπούδασε στο Αμερικανικό Κολλέγιο της Ελλάδaς | Τμ. Business & Finance. Παράλληλα, το 2011 βρέθηκε να σπουδάζει στο ΚΔΒΜ Επ.1 NAILACADEMY by NYXI-NYXI. Το εξαιρετικό ταλέντο σε συνδυασμό με την πειθαρχία της δεν πέρασαν απαρατήρητα, γι αυτό και άμεσα της προσφέρθηκε μία θέση στο ΝΥΧΙ-ΝΥΧΙ Ν. Ερυθραίας, ένα από τα πιο πολυσύχναστα nail salon, με εκλεκτό πελατολόγιο. Ως ανήσυχο πνεύμα, δεν επαναπαύθηκε: συνέχισε την εκπαίδευσή της απο την ίδια την Άννα Αλμπάνη στην τοπόθετηση (extension) βλεφαρίδων, ενώ το 2016 απέκτησε την πιστοποίηση της και στο ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών (Mircroblading). Απο το 2015, ενσωματώθηκε στο crew των εκπαιδευτών της εταιρίας, οπου διδάσκει την ζέν τεχνική του extension βλεφαρίδων καθώς και ονυχοπλαστική.

♥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ♥
Τη ποδολογία και την τοποθέτηση βλεφαρίδων!

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ:
«Κάθε φορά που εξελίσσομαι επαγγελματικά, είναι για μένα μια ιδιαίτερη στιγμή που θυμάμαι για πάντα. Η ανάληψη ευθυνών καθώς και η εμπιστοσύνη που μου έδειξε η Άννα Αλμπάνη, είναι για εμένα η πιο μεγάλη επιβράβευση».

Certified by:
HAND & NAIL HARMONY | PhD FUSION ACRYLIC, PhD REFLECTIONS DESIGN, PhD GELISH HARD GEL & PhD GELISH NATURAL NAIL CARE & GEL NAIL
JESSICA COSMETICS | Master Educator in Advanced Natural Nail Cultivation ®